cukormentes

Holnap igazi harcos leszek!

Olyan dologra adtam a fejem, méghozzá a legnagyobb extázis közepette, amire pár éve nemhogy gondolni nem mertem volna, de oltári nagyot nevetek is, ha valaki szembesít vele.

Na szóval: minden a fitPALEO Villásreggelin kezdődött. Egyik kedves vendégem mesélte, hogy épp elkezdett készülni egy nem éppen mindennapi futóversenyre, a Fighters Run-ra. Érdekesen hangzott már a neve is, úgyhogy azonnal letámadtam a kérdéseimmel, majd 5 perccel később tudtam, hogy ott a helyem. Ezt nem lehet kihagyni! Harcos leszek!

IMG_5856

Eszembe jutott, amikor gyerekként néztem a GI Jane-t, és iszonyatos motivációt éreztem arra, hogy egyszer én is kemény, erős nő legyek. A csodálat, hogy a nő nem adja fel, hogy megküzd minden egyes fekvőtámaszért, hogy jobban akarja, bárki másnál és sikerül is neki….ez annyira beleégett a fejembe, hogy most is ezek a jelenetek jutnak az eszembe, ha egy komoly edzésről van szó, amikor úgy érzem, majdnem belehalok.

ridley-scott-g-i-jane-3

Aztán eszembe jutott az is, hogy milyen érdekes az ember lánya: sátorozni semmi pénzért nem mennék, hiszen nem vagyok hajlandó olyan helyen pihenőre hajtani a fejem, ahol a hálószoba minimum nincs egy épületben a mosdóval, de az elvárás inkább az, hogy a szobához mosdó is tartozzon. Igen tudom, sokak szerint ez amolyan finnyás, királylányos dolog….de hát ez van, én ilyen vagyok! Vagy mégsem, vagy mégis, vagy most mi van?

Hát én sem értem a dolgot, de a mocsárban való versenyfutás, a pókhálón mászás és a gumikerekek megmászása valami hihetetlen mód hoz lázba….szinte nem is értem, csak tudom, hogy akarom :-). Sőt olyannyira akarom, hogy holnap lesz a verseny és ott leszek, ott leszünk egy 5 fős csapattal :-)!

IMG_6154

Hogy mennyire volt kemény a felkészülés???? Passz, mert nekünk másfél hetünk volt rá, és amúgy sosem a komfort zónás lötyögést hívjuk edzésnek, hanem odatesszük magunkat, ahogy kell. Meglátjuk mire volt ez elég :-).

Futni viszonylag ritkán szoktam, így a héten ráfeküdtem a témára. Szinte mindennap futottam a kánikulában, mindennap emeltem a távot, míg 10km fölé nem mentem, hogy szokjam, hogy bírjam, hogy a testem belerázódjon a futásba. A mai nap már a pihenésé és a fejben való készülődésé, az energiaraktárak feltöltéséé. Egy kis edzést azért nyomtam saját testsúlyos, teljes testet átmozgató gyakorlatokkal, hogy be ne rozsdásodjak holnapig, kaja fronton pedig “zsírt zsírral” a mottóm, mert kell az energia 🙂

IMG_5907

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Holnap igazi harcos leszek! Lehet drukkolni a FITPALEO csapatnak:-)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!